معاف درباره برنامههای نمایشگاه گفت: نمایشگاه بینالمللی قرآن از روز شنبه در مصلی امام خمینی افتتاح میشود که نسبت به نمایشگاه سال گذشته توسعه کمی و کیفی خوبی دارد. تقویت بخش بینالملل در نمایشگاه انجام شده و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از اساتید و مسئولین قرآنی از کشورهای اسلامی مانند آسیا، افریقا، اروپا و ... حضور خواهند داشت.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: رویکرد دیگر نمایشگاه مبنیبر اولویتبخشی دهه هشتادیها و دهه نودیها در چینش نمایشگاه درنظر گرفته شده است. بخش کودک که به باغ آیات مشهور شد، توسعه سه برابری در نمایشگاه دارد. شاید از مهمترین بخشهای نمایشگاه بخش کودک باشد که برای کودکان و خانوادهها به طور خاص طراحی شده است.
به گفته وی، بخش نوجوان یا دهه هشتادی هم بخش دیگر مهم نمایشگاه است که با تمرکز بر بازیهای موبایلی و رایانهای طراحی شده است. بخش پویش جلسات خانگی یا ستارههای زمینی یکی از بخشهای جذاب نمایشگاه است. از طرفی، بخش خانواده و سبک زندگی دینی با عنوان دختران؛ رحمت خداوند ویژه بانوان و خانمها بر پایه مباحث مربوط به آنها طراحی شده است.
معاف با بیان اینکه در بحث خانواده و مباحث روز مشاورههای قرآنی با افزایش سه برابری روبهرو بوده، افزود: در ۱۱ حوزه زیستی، رفتاری و عملکردی اساتید متخصص به مردم مشاوره میدهند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: کشورهای روسیه، هند، پاکستان، تونس، الجزایر، اندونزی، سریلانکا، نیجر و ... به طور قطعی مهمان این دوره از نمایشگاه خواهند بود. از مجموعههای بینالمللی جمهوری اسلامی مانند جامعة المصطفی، لبنان، مرکز اسلامی فرانسه و ... در نمایشگاه حضور دارند. درباره حضور برخی از اساتید مطرح قرائت جهان اسلام هم باید گفت که در حال انجام مقدمات زمانی ورود آنها هستیم.
در نهایت از تیزر و پوسترهای نمایشگاه قرآن رونمایی شد که به گفته معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی براساس سلیقههای مختلف طراحی شده است. چراکه قرآن برای طیف و سلیقه خاصی نیست. قرآن برای همه مردم است. تحقق این حرف باید در چینش و طراحی نمایشگاه وجود داشته باشد.